Uitbouwen, nieuw warehouse of toch smallere gangpaden?

  • Image

Hubtex is de specialist op het gebied van opslag in smalle gangpaden van lange goederen, zware goederen en omvangrijke goederen.

Maar wist u ook dat wij naast de importeur van Hubtex, ook de importeur zijn in Nederland van Flexi Knikheftrucks? Dé specialist in opslag van pallets in smalle gangpaden.

Een nieuw warehouse bouwen bij gebrek aan ruimte, is niet voor iedereen weggelegd. Maar indien u opslagruimte te kort komt, kunt u wel overstappen naar een Flexi Knikheftruck. De Flexi knikheftruck kan al opereren in gangpaden vanaf 1,6 meter. De Flexi rijdt op volrubber banden en is dus ook geschikt om buiten te rijden op klinkers en stelconplaten.

De unieke kenmerken van de Flexi met het “True Radius” chassis, de “HiVIS” beschermkap en “HiVIS” Triplo mast, maken het de meest populaire en gebruiksvriendelijke knikheftruck in de markt. Een extra onafhankelijke 1,5kW stuurbekrachtigingsmotor bespaart energie met hydrostatische precisiecontrole. Verlies van snelheid bij het heffen of eventuele kick-back behoort tot het verleden.

Onze nieuwe demo Flexi Knikheftruck is binnen met hefhoogte 6000 mm en een hefcapaciteit van 1700 kg. Neem contact op voor een vrijblijvende, kosteloze demonstratie bij u op locatie, om zelf de grote voordelen te ervaren van een Flexi Knikheftruck!

T: +31 (0)318 25 34 70

E: info@hubtex.nl 

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image