Dé marktleider op het gebied van zijladers en meerwegtrucks in Nederland

Onze producten én service bieden u vele voordelen. Hubtex Nederland verzorgt de verkoop, verhuur en service van Hubtex en Genkinger machines in Nederland en maakt deel uit van het grensoverschrijdende Europese Netwerk van Hubtex. Bij Hubtex Nederland werken hoogopgeleide, gecertificeerde Hubtex specialisten.

Image
Hubtex
WELDOORDACHT TOT IN DETAIL
ECONOMISCH EN INNOVATIEF

De meerweg zijlader MaxX met instapprijs staat in de meest verkochte nuttige breedten en hefhoogten ter beschikking en wordt vooral bij de handling van lange materialen in de draagvermogensklassen 3000 en 4500 kg in smalle gangen in het magazijn en bij het laden en lossen van trucks in open lucht gebruikt. Het is een ideaal alternatief voor dieselvoertuigen.

Image
VOOR DE TOEKOMST
INNOVATIEVE BLIK IN DE TOEKOMST

Met de voertuigmodellen uit de PhoeniX serie kunnen onze zijladers met meerwegbesturing maximaal op de individuele vereisten van onze klanten worden aangepast.
Voor een passende oplossing kan een keuze worden gemaakt uit een aantal modellen met toepassingsspecifieke zijladers, cabines, masten en individuele uitrustingsmogelijkheden. Door het nagenoeg onuitputtelijke aantal combinatiemogelijkheden van deze modellen past een meerweg zijlader van HUBTEX altijd bij
zijn toepassing.
 

Image
Hubtex
Een betrouwbare zijlader voor een betaalbare prijs
Betrouwbaar en snel leverbaar

Hubtex heeft een continue wisselende zijlader occasionaanbod. Niet alleen nieuwe machines maar u kunt ook kiezen uit een uitgebreide voorraad gebruikte zijladers,  welke direct inzetbaar zijn.  In combinatie met een Hubtex Nederland servicecontract staat uw gebruikte zijlader voor jarenlang onbekommerd werken.

Image
Hubtex
Onze service laat u niet in de steek
Wat kunt u verwachten van Hubtex?
  1. Geschoold en gecertificeerd Hubtex medewerkers.
  2. Aanspraak op garantie en product aansprakelijkheid gedurende de levensduur.
  3. Service en onderhoud volgens voorschriften van de fabriek en machine richtlijn.
  4. Keuring door gecertificeerde VA-keur keurmeesters.
  5. Scherpe werkuur- en voorrijtarieven.
  6. Originele Hubtex onderdelen en hoogwaardige smeermiddelen.
  7. Gratis modificaties en truckbeheer door Hubtex.