Hout transport

VERSCHILLENDE VEREISTEN IN DE HOUTINDUSTRIE

Het uit de stelling nemen van zware en volumineuze houtplaten en het transport om te laden plaatst de logistieke diensten voor talloze uitdagingen. Om de hoogwaardige en waardevolle goederen onbeschadigd bij de klant te bezorgen, moet een bij de individuele toepassing passende economische orderverzameloplossing worden gevonden. Afhankelijk van de positie in de waardeketen hout kan in principe een onderscheid worden gemaakt tussen drie ondernemersgroepen die elk individuele vereisten aan orderverzamelen stellen:

  1. Fabrikanten van spaanplaten, houtpanelen en overige volumineuze houtmaterialen
  2. Houthandelaar met eigen logistiek centrum
  3. Verwerkende bedrijven

Ongeacht of het een fabrikant, handelaar of verwerkend bedrijf betreft, de orderverzameloplossing moet bij de individuele voorwaarden op de locatie passen. Met behulp
van onze checklist kan een perfect op de individuele vereisten aangepast systeem worden vastgesteld.

Vooral bij het orderverzamelen van goederen in smalle gangpaden rekenen klanten op voertuigen van HUBTEX, omdat deze precies op de eisen van een magazijn kunnen worden afgestemd. De transportmiddelen van HUBTEX moeten bij het orderverzamelen aan uiteenlopende eisen voldoen:
Volumineuze houtmaterialen, platen en profielen moeten zeer doeltreffend en voorzichtig worden getransporteerd. HUBTEX werkt samen met de klant naar een
individueel concept en maakt daarbij gebruik van meer dan 30 jaar knowhow bij de productie van speciale voertuigen. Zo ontstaan speciaal op de klant afgestemde geoptimaliseerde oplossingen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Image
Image
Image