Sneak preview: Verhoek XL Logistics breidt uit met hal speciaal voor lengtegoederen

  • Image

Wat een groot nieuws hebben wij te delen, Verhoek XL Logistics breidt uit en bouwt een splinternieuwe hal speciaal ontworpen voor lengtegoederen! Door deze uitbreiding hebben wij twee extra Hubtex machines ingezet op deze locatie, naast de bestaande vier machines. 

Deze indrukwekkende uitbreiding is tot stand gekomen in samenwerking met OHRA Regalanlagen GmbH de trotse leverancier van de draagarmstellingen. Samen zetten we ons in voor het optimaliseren van logistieke processen en het bieden van innovatieve oplossingen.

Sjoerd Stiksma, CEO Verhoek Europe: "Wij zijn blij met deze ontwikkeling die het mogelijk maakt om onze groeiambities voor XL-logistics in te vullen. De logistieke organisatie van zonweringen, industriële deuren en andere lengtegoederen vraagt een andere aanpak dan het vervoer van rollen tapijt, karpetten en pallets. Om deze reden hebben we voor een nieuw pand gekozen die zich volledig richt op XL-logistics. Daarnaast biedt het ons in Genemuiden de mogelijkheid om te focussen op onze core business; het vervoeren van rollen door Europa en het Verenigd Koninkrijk. Samen met onze medewerkers en klanten willen wij hier een mooi succes van maken."

Wij danken Verhoek Europe en OHRA Regalanlagen GmbH voor het vertrouwen in Hubtex Nederland. Op naar een succesvolle voortzetting van deze samenwerking en een nieuw hoofdstuk in de logistieke innovaties.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image