Waarom kiezen voor een VNA Flexi knikheftruck in plaats van een reachtruck?

  • Image

Ontdek waarom de keuze voor onze Flexi knikheftruck een slimme zet is!

+ In vergelijking met traditionele reachtrucks werken Flexi knikheftrucks snel en veilig, perfect voor in de smalste gangpaden in een compact magazijn.

+ Extra opslagcapaciteit van ongeveer 30% ten opzichte van een reachtruck applicatie

+ Geen extra vrije ruimte benodigd onder de eerste ligger van uw stellingen, waardoor u opslagruimte verliest. De lading hoeft niet eerst boven de rijpoten getild te worden, waardoor de opslagdichtheid in uw magazijn verder toeneemt.

+ Lagere initiële investeringskosten en ook geen extra kosten aan de vloerbewerking. Een extreem vlakke vloer conform allerlei DIN-eisen is niet nodig bij een Flexi knikheftruck.

+ Geschikt voor binnen gebruik en buiten gebruik op klinkers en stelconplaten dankzij de volrubber banden. Buiten laden en lossen en in één keer doorrijden het warehouse in.

+ Verbeterd zicht tijdens het stapelen voor meer vertrouwen bij de chauffeur wat leidt tot een hogere palletdoorvoer.

+ De naar voren gerichte rijpositie vergelijkbaar met heftrucks is bekend bij de meeste chauffeurs en vergroot het vertrouwen van de bestuurder.

Ervaar al deze voordelen met de VNA Flexi knikheftruck. 

Onze nieuwe demo Flexi Knikheftruck is nu beschikbaar voor een vrijblijvende, kosteloze demonstratie bij u op locatie. Ontdek en ervaar zelf de grote voordelen van onze Flexi Knikheftruck!

T: +31 (0)318 25 34 70

E: info@hubtex.nl