Onze service laat u niet in de steek.

Of uw intern transportmateriaal continu, in meerploegendiensten, of incidenteel ’s avonds wordt ingezet, op Hubtex Nederland kunt rekenen. Ons team van monteurs, verspreid over heel Nederland, staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Vaak kunnen onze monteurs, met uw begeleiding, het probleem telefonisch oplossen. Lukt dit niet, dan zijn onze monteurs, snel bij u ter plaatse. Onze 24-uurs service helpt u ’s avonds en in het weekend “uit de brand”.

Voor onze 24 uurs service hoeft geen speciaal abonnement voor af te sluiten. Heeft u een storing? Geef uw melding door op telefoonnummer:  0318-253477, dit is het rechtstreekse nummer van onze dienstdoende monteur. Voor het gebruikmaken van onze 24-uurs service gelden speciale tarieven.

Speciale tarieven

  • Na 17:00 uur tot 22:00uur is het tarief 130%
  • Na 22:00 uur en zaterdag is het tarief 150%
  • Op zon & feestdagen is het tarief 200%
  • Reistijd en kilometervergoeding (heen en retour) vanaf huisadres (dienstdoende monteur) tot vestigingsplaats waar de truck moet worden gerepareerd.

Hubtex Nederland staat voor u klaar en houdt uw machines in optimale conditie!

Advies op basis van kennis en ervaring

HUBTEX medewerkers zijn er voor de klant, zij luisteren, registreren en bedenken samen met de klant de juiste oplossing voor uw logistieke probleem, waarbij wordt samengewerkt met andere betrokken toeleveranciers. Tijdens het gehele project blijven de mensen van Hubtex Nederland betrokken en verzorgen de advisering, het verkooptraject, de samenwerking tussen verschillende partijen, het transport, de aflevering en ingebruikname.

In voorkomende gevallen treedt Hubtex Nederland als intermediar tussen bijvoorbeeld, leveranciers van stellingmaterieel, vloeren en elektrische voorzieningen, zodat de klant slechts 1 aanspreekpunt heeft en kan terugvallen op de zekerheid van HUBTEX Systeemgarantie.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Als u vragen heeft over wat wij voor u kunnen betekenen , dan horen wij dat graag. Via onderstaande middelen kunt u eenvoudig met ons in contact treden.

Neem contact met ons op:0318 - 253 470info@hubtex.nl