Nieuwe generatie DQ serie meerweg zijladers

–Persbericht– 30 mei 2016

CeMAT – Wereldpremière nieuwe HUBTEX DQ multidirectionele zijlader

Tiel- Tijdens de CeMAT in Hannover van 31 mei – 3 juni op de open exhibition ground, stand G02 introduceert HUBTEX haar nieuwe generatie DQ serie meerweg zijladers. Deze nieuwe HUBTEX zijlader is dé eerste van de nieuw HUBTEX productlijn, die aan het grote publiek wordt gepresenteerd.

De voornaamste kenmerken van de nieuwe HUBTEX DQ serie meerweg zijladers zijn:

  • Economischere en schonere motor met uitlaatgas reductie
  • Ergonomische cabine
  • Optimaal zicht tijdens het laden, lossen en de bediening van de truck
  • Vernieuwde mast met verbetert doorzicht en lagere doorrijhoogte
  • Verlaagd geluidsniveau

Daarnaast is de nieuwe DQ serie meerweg zijlader verkrijgbaar in twee versies standaard en geavanceerd. 

Demonstraties van de nieuwe HUBTEX DQ meerwegtruck zijn drie keer per dag op de CeMAT, HUBTEX stand G02 om 10:00, 12:00 en 16:00. Kom dus vooral even langs!  

De productuitbreiding is een onderdeel van de groeistrategie van HUBTEX. “Op de internationale markt willen wij op een bredere wijze HUBTEX vertegenwoordigen en hiermee onze positie bevestigen als de meest innovatieve producent in de meerwegsector. De diversificatie van het productportfolio is namelijk de eerste en belangrijkste stap”, legt Hans-Joachim Finger, algemeen directeur van HUBTEX uit.

Als importeur van Hubtex nodigt Van Hooff Intern Transport alle geïnteresseerde vakbeursbezoekers uit voor deze Wereldpremière. Tijdens de onthulling, zal algemeen directeur van HUBTEX, Hans-Joachim Finger en zijn sales team namelijk concrete informatie verstreken over de mogelijkheden van dit product. Maar daarnaast ook alle vragen hierover beantwoorden. Speciaal voor de Nederlandse markt is Nederlandse HUBTEX contactpersoon Gert-Jan van Beek op 1 juni en 2 juni op de HUBTEX stand aanwezig.

Vraag hier uw gratis toegangskaarten voor de CeMat aan.

De HUBTEX stand is te vinden op de open exhibition ground, stand G02.