Hubtex Nederland op de Houtwereld Praktijkdag 17 oktober 2019 bij Dekker Hout Vianen

Hubtex Nederland op de Houtwereld Praktijkdag 17 oktober 2019 bij Dekker Hout Vianen.

De Houtwereld Praktijkdag 2019 strijkt neer in de productievestiging van Dekker Hout in Vianen. Daar is de laatste jaren stevig geïnvesteerd, wat bezoekers op donderdag 17 oktober met eigen ogen kunnen bekijken. Het thema luidt: ‘Prefab: oplossing voor bouw & renovatie’.

Deelnemers kunnen zich nu aanmelden mét vroegboekkorting.

In Vianen beschikt Dekker Hout over een nieuw distributiecentrum met warehousemanagementsysteem en een capaciteit tot wel 5.000 orderpickregels per week. Elders verzorgen robots de productie van deur-kozijncombinaties en zijn er nieuwe lakstraten in gebruik. Verder doen op de bedrijfspanden 35.000 zonnepanelen dagelijks hun werk. Dekker Hout heeft zich getransformeerd van een producent en importeur, in een logistieke expert in de snelle en betrouwbare levering van soms ‘onhandelbare’ producten.

De Houtwereld Praktijkdag is hét feestje voor de houtsector
Het unieke event wordt jaarlijks bezocht door zo’n 435 handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, de brede houtindustrie, prefab-bouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw. Naast het bijwonen van het congres, het bezoeken van de bedrijvenmarkt en de deelname aan bedrijfsrondleidingen, kan er worden genetwerkt tijdens de welbekende Houtborrel mét Houtcocktailbar en live entertainment van DJ Dex Dekker.

Houtwereld Praktijkdag 2019
Houtwereld Praktijkdag 2019