HUBTEX Modulaire bouwwijze

Neem contact met ons op:0318 - 253 470info@hubtex.nl

 • Hubtex Nederland
 • Kazemat 30
 • 3905 NR VEENENDAAL

Stel een vraag, wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

  Leer ons kennen, het team van Hubtex Nederland.

  Maak kennis met de HUBTEX organisatie

  “De klant is onze werkgever”

  Dit principe is de leidraad voor HUBTEX medewerkers en resulteert in een bovengemiddelde motivatie en voortdurende aanmoediging. Typisch voor HUBTEX is het lage personeelsverloop. Zo behoud het bedrijf waardevolle kennis en bouwt haar kennis en know-how steeds verder uit op het gebied van zijladers en speciaal gebouwd intern transport materieel. Deze werkwijze heeft HUBTEX gebracht tot de huidige omvang en wereldwijd erkende toon aangevende marktpositie.

  https://hubtex.nl/wp-content/uploads/2018/10/Fabriek.png

  Innovatie en kwaliteit zijn de sleutel tot succes. Sinds de oprichting van HUBTEX wordt de feedback van onze klanten van over de hele wereld gebruikt om de ontwikkeling en het ontwerp van nieuwe machines steeds te verbeteren en aan de verschillende eisen en wensen van de markt tegemoet te komen.

  HUBTEX Maschinenbau GmbH & Co. KG staat wereldwijd voor precisie, betrouwbaarheid en innovatie. Wij waarderen klanten als onze werkgevers en ontwikkelen samen met hun de beste intern transportmiddelen. HUBTEX begint daar waar de fabrikanten van standaard heftrucks ophouden. Wereldwijd waarderen onze klanten de robuustheid en de moderne techniek van HUBTEX trucks. Onze focus ligt op de productie van zijladers voor zware en volumineuze ladingen in smalle gangpaden en op speciale- en orderpicking trucks.